Kære allesammen,

I denne underlige og alvorlige tid hvor vi alle på mange, forskellige måder er påvirkede og ramt af nedlukningen af Danmark, sker der også rigtig mange gode ting – både menneskeligt, kulturelt og i vores omgang med hinanden og vores nærmeste.

Sang og musik er bl.a. blevet en af de måder, hvorpå vi, til trods for fysisk afstand, alligevel kan have kontakt med hinanden og føle nærvær og fællesskab. Og det er noget, som vi har oplevet tidligere i krisesituationer. Tænk bare på situationen under 2. verdenskrig hvor bl. a. al- og fællessang knyttede danskerne sammen.

Mange af Sangcenter Nordsjællands fine projekter, som ellers var søsat og planlagt, er lige nu foreløbig udskudt, men på ingen måde aflyst og vi kommer stærkt tilbage, når vi er på den anden side af COVID-19.

Vi arbejder naturligvis – også i denne tid – med nye projekter og dem kan du høre mere om her i den kommende tid, hvor vi også vil komme med gode anbefalinger til musik, som du kan lytte til og nyde – f.eks. i Påsken, som ligger lige om hjørnet.

Foreløbig kan du læse lidt om nogle af de projekter, som allerede er sat igang og som vi samtidig vil rette en stor tak til vores partnere for at muliggøre.
Klik her

Vi ses her og, forhåbentlig snart, også ude i verden til mange dejlige arrangementer.

Pas godt på jer selv og hinanden og husk at få sunget!

Kærlige hilsener fra alle os i Sangcenter Nordsjælland,
Morten