Sangcenter Nordsjælland, Fredensborg Musikskole, Kulturelt Samråd og Fredensborg Kommune arrangerer igen Spil Dansk i uge 44, 2019

Sangcenter Nordsjælland, Fredensborg Musikskole, Kulturelt Samråd og Fredensborg Kommune samarbejder igen i år om, at arrangere Spil Dansk ugen i 2019 i Fredensborg Kommune.

Kommunens Kulturudvalg besluttede dette lige inden sommerferien og planer og arrangementer er på plads. Der er rigtig meget at glæde sig til i denne uge, som jo også er Halloweenugen, med bl.a. koncerter, foredrag, fællessangsarrangementer og meget, meget mere.

Se hele programmet her

Sangcenter Nordsjællands direktør, Morten Ernst Lassen, udtaler:

“Det er en helt enestående udfordring, vi igen er blevet stillet overfor her. Vi ser det som et skulderklap og blåstempling og en stor anerkendelse fra Fredensborg Kommune af det arbejde, vi er igang med. Samtidig er det fuldstændig i tråd med de tanker og idéer, vi havde, da vi ville starte Sangcentret for lidt over et år siden, som bl.a. handlede om, at få de forskellige aktører i kommunen til at arbejde sammen på kryds og tværs – til glæde for alle borgere; ung som ældre.”